Actueel

Meezingfeest


.


Oosterstörm & Friends 2019Oosterstörm & Friends 13 oktober 2018 ( foto's: Erik Brand ) Onder de eerste foto vindt je de link naar de YouTube video.


Nieuwsgierig wat hier word gezongen? Klik op de bijgaande link! https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=8K4DIu18vH0


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Nice An'loose O&F 2018


Nice An’loose, de naam die het popkoor van Anloo voor zichzelf heeft gekozen. Ofwel: gezellig en relaxed. En je ziet Anloo er in terug. Er is een handgebaar, als logo bekend bij surfers, waarmee je ‘hang loose!’ kunt seinen, dus erg goed passend bij dit koor!


Musical Anders O&F 2018


Een bewust gekozen kleine groep van 20 enthousiaste leden. Het idee voor deze groep is ontstaan doordat de oprichtster van de groep (Nikki) in Groningen geen musicalgroep kon vinden voor ambitieuze zangers die een ‘best of program’ bieden in plaats van een volledige productie.


Jong van Hart O&F 2018


Een 50 koppig, 70+ koor, met zowel vrouwen als mannen, die het lef hebben zich in de rockmuziek te storten. Onder leiding van Jeanette Kappelhof (dirigente) heeft het koor zich ontwikkeld tot een groep, swingende, vrolijke enthousiastelingen met speciaal voor dit optreden een professionele begeleiding van een compleet combo.


Eelder Bloemenkoor O&F 2018


Het Eelder Bloemenkoor is in 2007 van start gegaan, en bestaat uit een enthousiaste groep van ca 80 mannen en vrouwen. Wekelijks wordt er met veel plezier gerepeteerd onder artistieke leiding van dirigent Mark Pepping. Het repertoire is zeer uitgebreid en gevarieerd opgebouwd en bestaat uit popsongs, musical, kleinkunst en streektaal.


Repertoire


.


Bremerhaven 2018


.


Oosterstörm & Friends 13 oktober 2018


.