Optreden tijdens Oosterstörm & Friends 23 september 2017

Shantykoor Oosterstörm

Momenteel bestaat het koor uit ruim 60 bemanningsleden, Waaronder een heus scheepsorkest met vier accordeonisten, twee gitaristen, bassist en een drummer. En onze muzikaal leider Mark Pepping die behalve het dirigeerstokje ook nog en aantal instrumenten bespeeld. Wij hebben professionele geluidsapparatuur die wordt bediend door ervaren technici.


Shantykoor Oosterstörm

Orkest

Ons Scheepsorkest.
Boven: Hans Pruissen, Jacob Postema, Wim Feith, Arend Timmer (drums)
Onder: Lies Sieling, Ria Jongsma, Roelof Schriemer, Ger Telkamp, Theo v/d Poel, Harm Hoff (is regelmatig invaller)Mark Pepping

Mark Pepping

Onze veelzijdige dirigent Mark Pepping die ook nog eens een vijftal instrumenten kan bespelen is een inspirerend leider van ons koor. Daar motiveert hij kerels die qua leeftijd zijn vader hadden kunnen zijn. En sterker nog, een groot gedeelte zelfs zijn opa!

Mark begon als jochie van 7 jaar met een AMV cursus (algemene muzikale vorming). En deed na vele tussenstappen in 2008 de opleiding Muziek & Sounddesign aan de School Voor De Kunsten in Groningen.

In het dagelijks leven houdt Mark zich bezig met arrangeren, componeren, schrijven van teksten, produceren en opnemen van muziek en geluid, wat hij sinds jullie 2010 in zijn eigen studio doet. Hij werkt o.a. samen met diverse andere muzikanten/artiesten en tekstschrijvers waaronder de bekende musicalster en tekstschrijver Tony Neef met wie hij liedjes in allerlei stijlen componeert en arrangeert voor diverse artiesten.

Naast deze activiteiten is Mark dirigent van het Eelder Bloemenkoor, de Paiser Hopsingers uit Peize en Oosterstörm uit Groningen.