Optreden tijdens Oosterstörm & Friends

Shantykoor Oosterstörm

Helaas is OOSTERSTÖRM&FRIENDS 2020 afgelast.
Voor 2021 is inmiddels de datum bekend.
Wij zien u graag op dit LUSTRUMFEEST in de MartiniPlaza op
zaterdag 9 oktober 2021.

Momenteel bestaat Oosterstörm uit ruim 60 leden, waaronder een orkest met vier-vijf accordeonisten, twee gitaristen, bassist en een drummer... en onze muzikaal leider Mark Pepping die behalve het dirigeerstokje ook nog een vijftal instrumenten bespeelt. De bediening van ons professioneel geluidsapparatuur ligt in handen van ervaren technici.


Shantykoor Oosterstörm

Orkest

Oosterstörm orkest.
Boven: Hans Pruissen, Gerard Kema (gast muzikant) Jacob Postema, Wim Feith, Arend Timmer.
Onder: Lies Sieling, Ria Jongsma, Theo v/d Poel, Roelof Schriemer, Ger Telkamp.Mark Pepping

Mark Pepping

Onze veelzijdige dirigent Mark Pepping is een inspirerend leider van ons koor. Hij motiveert kerels die qua leeftijd zijn vader hadden kunnen zijn, sterker nog, een groot gedeelte zelfs zijn opa!

Mark begon als jochie van 7 jaar met een AMV cursus (algemene muzikale vorming) en deed na vele tussenstappen in 2008 de opleiding Muziek & Sounddesign aan de School Voor De Kunsten in Groningen.

Sinds juli 2010 houdt Mark zich in zijn eigen zeer professionele studio dagelijks bezig met arrangeren, componeren, schrijven van teksten, produceren en opnemen van muziek en geluid. Hij werkt o.a. samen met diverse andere muzikanten/artiesten en tekstschrijvers, waaronder de bekende musicalster en tekstschrijver Tony Neef met wie hij liedjes in allerlei stijlen componeert en arrangeert. Ook Wia Buze en Imca Marina maken veelvuldig gebruik van Mark zijn kwaliteiten.

Naast deze activiteiten en dirigent van Oosterstörm dirigeert Mark tevens het Eelder Bloemenkoor, de Paiser Hopsingers en het popkoor XING in Assen.